Andersen Global se extinde și în Africa. Gigantul din domeniul consultanței este prezent și în România prin acordul cu Țuca Zbârcea & Asociații

Andersen Global continua expansiunea internațională, printr-un acord de colaborare cu o firma locala din Namibia.

Gigantul serviciilor profesionale a încheiat un acord de colaborare cu cea mai importanta societate de avocatură din Namibia – Dr. Weder, Kauter & Hoveka Inc, astfel a adaugat a 17a tară pe harta prezentei globale.

Dr Weder, Kauter & Hoveka Inc oferă servicii juridice persoanelor fizice, familiilor și clienților corporativi în litigii, dreptul muncii, drept comercial, drept corporativ, drept fiscal  are peste 100 de profesioniști juridici și 19 parteneri în toată Namibia.

În luna august, Andersen Global a anunțat că a încheiat un acord de colaborare cu firma de consultanță fiscală ATax Advisors Limited, cu sediul în Mauritius, în aceeași săptămână cu lansarea prezenței în Olanda prin acordul cu Taxture, o companie de consultanta.

Amintim că în luna martie a acestui an, Andersen Global a anunțat încheierea unui acord de colaborare cu Țuca Zbârcea & Asociații precum și cu divizia de consultanță fiscală a acesteia, Țuca Zbârcea & Asociații Tax. Acest acord de colaborare, primul în România, face parte din procesul de expansiune al Andersen Global în Europa de Est.

Andersen Global este o asociație internațională de firme independente, fiecare cu propria personalitate juridică, alcătuite din profesioniști în domeniul consultanței fiscale și juridice din întreaga lume. Constituită în 2013 de firma membră din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numără în prezent peste 4.000 de profesioniști la nivel mondial și are peste 133 de birouri prin firmele membre și colaboratoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here