Andersen Global continuă extinderea în Africa și estimează că va depăși PwC în privința numărului de locații

Andersen Global a încheiat un acord de colaborare cu o firmă de avocatură din Republica Guinea, acesta fiind al 27-lea birou deschis in Africa.

Acordul cu Nimba Conseil aduce la in echipa Andersen peste 10 profesioniști din domeniul fiscal și juridic, compania avand expertiza în aspecte ce tin de externalizare administrativă și financiară, legal & tax due diligence și control și evaluare fiscală.

Intr-o declaratie pentru Law.com International, președintele Andersen, Mark Vorsatz, a spus că vârsta medie în Africa reprezinta un factor cheie în alegerea de a se extinde in zona, deoarece există 30 de țări din lume unde vârsta medie este sub 20 de ani, 29 dintre acestea aflandu-se în Africa.

Mai simplu spus, el spune: „Africa este viitorul”.

El a adăugat că există o „șansă foarte bună” ca gigantul serviciilor profesionale să depășească în scurt timp PwC în privinta numărului de locații din Africa, deoarece estimeaza ca Andersen va mai incheia inca sase acorduri  în regiune, înainte de sfârșitul lunii mai. Vorsatz a spus că extinderea in Africa de Vest este o prioritate esențială pentru business. „Suntem deja în opt dintre cele 17 țări de limbă franceză”, a adăugat el, „sperăm să ajungem în toate 17 până la sfârșitul anului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here