Andersen Global continuă expansiunea pe piața din Africa

Andersen Global a semnat două noi acorduri de colaborare în Africa, cu o firmă de contabilitate și, respectiv, o firmă de avocatură din Liberia și Gambia.

Odată cu acest acord, societatea ajunge la o prezență în 40 de țări și se așteaptă să mai semneze încă patru acorduri până în luna octombrie.

CEO Andersen și global chairman, Mark Vorsatz, a declarat: „Extinderea noastră în Africa rămâne o prioritate esențială pentru organizația noastră.”

În Liberia, pe coasta de vest a Africii, mărginită de Sierra Leone, Guineea și Coasta de Fildeș, Andersen a semnat un acord de colaborare cu firma de contabiltate BICON Inc.

Fondată în 2015, BICON este condusă Zinnah Sackie, Managing Partner, și are o echipă formată din peste 30 de profesioniști, dintre care unii sunt detasati in functii cheie din guvern. Firma din Monrovia oferă servicii de contabilitate clienților din diverse industrii, inclusiv merchandising, producție, minerit și agricultură, precizează Law.com.

În Gambia, cea mai mică țară din Africa continentală, înconjurată de Senegal, cu excepția coastei sale de vest, Andersen a semnat un acord de colaborare cu firma de avocatură Fajara Chambers.

Firma activeaza pe piata de 25 de ani si este condusă de Ann Rivington și Malick M’bai, Managing Partners, are un personal de 11 profesioniști și competențe în litigii, dreptul afacerilor, telecomunicații, imobiliare, servicii bancare și turism.

La începutul acestei luni, Andersen Global a incheiat noi acorduri în Ciad și Eswatini (Swaziland).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here