Anca Stroiu, fost avocat al Tonucci & Partners si Musat & Asociatii, se alatura McGregor & Partners

Anca Stroiu (foto) s-a alaturat firmei de avocatura McGregor & Partners in calitate de Avocat Definitiv. Anca are o experienta de 5 ani in energie regenerabila, drept imobiliar si corporatist.

Suntem incantati sa o avem pe Anca in echipa noastra. Experienta ei o recomanda ca fiind un avocat valoros specializat in domeniile energiei regenerabile, dreptului imobiliar si corporatist. Proiectele pe care le derulam reprezinta principalul factor care a  condus la nevoia de consolidare a echipei, a comentat Neil McGregor, Partener Coordonator, McGregor & Partners.

 “Sunt increzatoare in alegerile pe care le-am facut pana acum, intrucat fiecare colaborare m-a ajutat sa ma dezvolt personal si profesional. Ma alatur cu entuziasm unei echipe de profesionisti alaturi de care sunt convinsa ca voi evolua”, a declarat Anca Stroiu, Avocat Definitiv al McGregor & Partners.

Inainte de a se alatura McGregor&Partners, Anca Stroiu a fost Avocat Senior la Tonucci & Partners si Avocat Asociat la Musat & Asociatii.