Anca Jurcovan, Partner Wolf Theiss, va fi speaker la webinar-ul organizat de Lexology în parteneriat Wolf Theiss

Anca Jurcovan, Partner Wolf Theiss, va fi speaker la webinar-ul organizat de Lexology în parteneriat Wolf Theiss: FDI in Central Europe: managing new FDI screening requirements in the context of M&A transactions. 

Webinar-ul va avea loc în data de 21 ianuarie, între orele 15:00 – 16:00 EET. Pentru înregistrare trebuie completat formularul pe care îl găsiți accesând acest link: https://register.gotowebinar.com/register/419782956094180367?source=LexSocial.

Anca Jurcovan este un avocat de concurență consacrat, cu o vastă experiență dobândită în ultimii 14 ani prin asistarea clienților de top în investigațiile desfășurate de Consiliul Concurenței din România, precum și în litigii de concurență. Activitatea ei se concentrează pe aspecte de concurență, proprietate intelectuală și tehnologie, fiind implicată și în acordarea de consultanță cu privire la structurarea complexă și inovativă a contractelor. Expertiza Ancăi se extinde la protecția consumatorilor, practici comerciale neloiale, comerț electronic și probleme de protecția datelor cu caracter personal în diverse industrii, inclusiv telecomunicații, retail, energie, servicii financiare și farmaceutice.

Anca Jurcovan are o diplomă de Licență la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne și una de Master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea București. A absolvit de asemenea King’s College Londra cu două Diplome în Dreptul Concurenței și Economie pentru  Dreptul Concurenței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here