Anca Grigorescu, numita presedinte al Comitetului pentru Piata Muncii din cadrul AmCham

Anca Grigorescu, partener al firmei de avocatura bpv Grigorescu Stefanica, a fost numita, recent, Presedinte al Comitetului privind Piata Muncii, din cadrul Camerei de Comert Romano-Americane (AmCham).

In noua functie, avocata va coordona activitatea comitetului “care depune toate eforturile pentru a asigura Romaniei o legislatie a muncii care reflecta si garanteaza o relatie echilibrata intre angajatori si angajati“, precizeaza un anunt al firmei de avocatura.

Anca sustine activitatea AmCham, dedicand timp pentru sprijinirea eforturilor de a crea conditii mai bune pentru afaceri, investitori si reprezentantii acestora. Dupa ce anul trecut a participat la conducerea comitetului in calitate de Vicepresedinte, anul acesta devine Presedintele comitetului, continuand sa incurajeze crearea relatiilor corecte si avantajoase intre angajatori si angajati prin activitatea de lobby pentru o legislatie moderna, armonizata cu reglementarile UE si relevanta pentru realitatea economica a tarii”, arata sursa citata.

Comitetele AmCham au ca scop asigurarea unei corelatii optime intre conditiile de piata si nevoile de afaceri prin crearea de medii favorabile pentru dezvoltarea economica a Romaniei. Avocatii bpv Grigorescu Stefanica au fost implicati in activitatea asociatiilor din industrie, cum este AmCham, investind timp si efort pentru sprijinirea adoptarii legislatiei relevante pentru fiecare industrie. Un exemplu recent in acest sens il reprezinta numirea lui Nicolae Ursu, avocat senior coordonator al bpvGS, in functia de Vicepresedinte al Comitetului pentru Infrastructura si PPP din cadrul AmCham.