Ana-Maria Baciu și Andreea Bende, desemnate IP STARS de Managing IP

În iunie 2024, prestigioasa publicație Managing IP a recunoscut meritele remarcabile ale Ana-Mariei Baciu și Andreei Bende, numindu-le Trade Mark Stars în clasamentele IP STARS 2024, datorită expertizei lor și rezultatelor excepționale obținute pentru clienți.

Ana-Maria Baciu este un avocat cu peste 20 de ani de experiență în domeniul proprietății intelectuale și reglementărilor, fiind și consilier european în mărci și desene industriale. Ea a oferit consultanță juridică unor companii de renume din diverse industrii, acoperind toate aspectele proprietății intelectuale. Ana-Maria este membră a organizațiilor profesionale precum INTA, ECTA, AIPPI și Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România, implicându-se activ în promovarea profesiei juridice.

Andreea Bende, un profesionist cu o vastă experiență în domeniul proprietății intelectuale, a asistat numeroase companii românești și străine în gestionarea portofoliilor lor de mărci, desene și nume de domenii. Ea este membră a Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România și activează în cadrul INTA, MARQUES și ECTA, demonstrându-și competența și dedicarea.

BACIU PARTNERS se remarcă printr-una dintre cele mai apreciate practici de proprietate intelectuală din România, combinând cunoștințele de specialitate cu resursele unei firme de drept comercial pentru a gestiona chestiuni complexe și clienți variați.

Clasamentele IP STARS sunt rezultatul unei cercetări riguroase, acoperind peste 70 de jurisdicții și oferind o evaluare cuprinzătoare a firmelor și profesioniștilor din domeniul IP.

Mai multe detalii despre BACIU PARTNERS și practica lor de proprietate intelectuală sunt disponibile pe pagina lor.

https://www.baciupartners.ro).