Ana Maria Andronic sustine a doua intalnire Venture Mentoring

Ana Maria Andronic (foto), Senior Associate in cadrul casei de avocatura Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect, va sustine cea de-a doua intalnire din programul Venture Mentoring pe 25 aprilie.

Proiect dezvoltat de Fundatia VentureConnect, Venture Mentoring are rolul de a sustine pe durata intregului an dezvoltarea comunitatii antreprenoriale prin identificarea unor solutii concrete si personalizate la problemele de business punctate de antreprenorii participanti.

Ana Maria Andronic este specialist in drepturi de proprietate intelectuala, cu o experienta de peste treisprezece ani in domeniul juridic, incepandu-si cariera ca judecator.

“Astept cu interes urmatoarea intalnire Venture Mentoring deoarece imi doresc sa gasim raspunsuri concrete la intrebarile din domeniul juridic pe care antreprenorii le au, iar daca nelamuririle lor nu sunt in sfera mea de specialitate, sa ma asigur ca vor primi informatia cautata. Consider ca fiecare membru al boardului VentureConnect este recunoscut pentru experienta sa, fie ca este vorba de IT&C, software, e-commerce sau domeniul juridic, intalnirile Venture Mentoring fiind astfel o sursa de informare directa pentru participanti”, spune Ana Maria Andronic.

Intalnirea isi propune sa dezbata problemele juridice intampinate de afacerile din mediul IT&C, printre care: structurarea afacerii si pregatirea sa pentru o investitie, securizarea produsului sau a serviciului cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuala, inregistrarea unei marci sau brevetarea unui produs.