Ambasada Austriei organizeaza un seminar de specialitate in domeniul infrastructurii de transport

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza, in luna aprilie, un seminar de specialitate la care vor participa 16 firme austriece renumite din domeniul infrastructurii de transport si al tehnologiei pentru caile ferate, aflate in Romania cu ocazia unei misiuni de sondare a pietei.

Seminarul va avea loc pe 10 aprilie, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, incepand cu ora 09.00.

Printre companiile care vor lua parte la eveniment se afla Siemens, Forster Metallbau, Evonik Industries, BG Graspointner si Grupul Hengl.

De asemenea, seminarul include o serie de prezentari realizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si de Compania Nationala de Cai Ferate.

Austria este cel mai important investitor in Europa de Sud Est. In Romania, Austria se plaseaza pe locul doi in randul investitiilor straine, cu circa 18% din total, echivalent cu 10 mld. Euro.

Si in domeniul infrastructurii de transport si al tehnologiei pentru caile ferate firmele austriece sunt puternic implicate in Romania si sunt un partener de incredere in procesul de dezvoltare si de modernizare a infrastructurii romanesti. Adeseori, firmele sunt in nisa lor lideri mondiali si lideri in privinta inovarii.