Alina Radu și Valentin Voinescu, Partners NNDKP, speakeri la workshop-ul “Corporate Debt Financing pentru antreprenori români”

În data de 23 octombrie, CVI va organiza un workshop cu tema Corporate Debt Financing pentru antreprenori români. Evenimentul care se va desfășura la Globalworth Tower, Etaj 18, este organizat în parteneriat cu NNDKP, Bursa de Valori București, European Bank for Reconstruction and Development, Fondul ROCA.

NNDKP va fi reprezentată în cadrul evenimentului de Alina Radu, Partner și Valentin Voinescu, Partner care vor susține o prezentare intitulată Corporate Bonds: legal and practical considerations. (intervalul orar 11:20 – 11:40)

CVI și-a început activitatea în 2011 și a devenit lider în domeniul investițiilor în obligațiuni private în Polonia și în regiune. Din 2012, CVI a derulat peste 700 de tranzacții cu obligațiuni și a investit peste 1,6 miliarde EUR în Europa Centrală și de Est. CVI are în prezent în administrare peste 1,3 miliarde EUR, dintre care aproximativ 1 miliard EUR sunt investiți în obligațiuni private în regiune. Compania intenționează să dubleze această sumă până în anul 2021.

Doar în 2017, CVI a investit aproximativ 620 de milioane EUR în CEE, realizând 108 tranzacții cu obligațiuni în sectoare precum imobiliar, comerț, bunuri industriale și construcții, servicii financiare, bunuri de consum, tehnologie, media și telecom, doar să menționăm câteva. În România, CVI a investit până în prezent 57 milioane EUR în 3 companii: Impact SA, One United Properties și AAylex Group.

Programul complet poate fi gasit aici: https://cornerstone-comm.ro/corporate-debt-financing-for-romanian-entrepreneurs/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here