Alina Mușat, Managing Partner Mușat & Partners, invitata emisiunii „Legile Afacerilor” în această seară, la ora 21:30, LIVE pe Profit NEWS

La masa discuțiilor, în studioul Profit NEWS, Andrei Cristea o are ca și invitată pe Alina Mușat, Managing Partner în cadrul firmei de avocatură Mușat & Asociații SCA, firmă de avocatură a căror rădăcini se află în Timișoara și care, în cei peste 10 ani de activitate și-a demonstrat deopotrivă integritatea profesională și morală, idealul formator de a schimba în bine mediul de business din România propulsând-o în topul celor mai bune firme de avocatură din țară.

Printre principalele subiecte dezbătute la cald se va număra și cel despre modificările importante ale Codului Fiscal, ce au ca și scop consolidarea disciplinei financiare și fiscale.

Mușat & Asociații SCA este echipa de încredere care poate livra succesul afacerii dumneavoastră deoarece oferim cele mai bune soluții personalizate de consultanță și asistență în dezvoltarea afacerilor.

Motto-ul nostru este ”De la idee la succes!”, deoarece suntem pregătiți să întâmpinăm orice provocare sau obiectiv al firmei dumneavostră, oferind o gamă largă de servicii din mai multe domenii, care vizează dezvoltarea unor afaceri de succes.

Fie că doriți să vă dezvoltați afacerea și aveți nevoie de consultanță și ajutor pentru accesarea fondurilor europene potrivite, sau chiar să vă înființați o firmă de la zero, echipa noastră de consultanți în fonduri europene este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții personalizate pentru implementarea unor proiecte câștigătoare.