Alina Mușat, Managing Partner Mușat & Asociații S.C.A., invitata emisiunii Legile Afacerilor din această seară, ora 21:00, Live, pe Profit NEWS TV

Privită din diferite unghiuri, fie că discutăm despre perspective sociale, economice, chiar și politice, starea avocaturii a ajuns într-un punct disruptiv, întrucât se produc transformări importante la nivel global și, cum suntem din ce în ce mai interconectați, se produc schimbări iminente și la noi.

Reprezentanta celei mai importante case de avocatură din Timișoara va reveni pentru a doua oară în studioul Profit NEWS TV. Telespectatorii vor avea ocazia să afle care sunt cele mai importante aspecte ale unui business din punct de vedere juridic, sub umbrela conștientizării.

În emisiunea din această seară vom pleda pentru un modernism progresist, prin preluarea elementelor de modernitate în care să se regăsească avocatura şi avocatul român, considerând că starea actuală a profesiei şi viitorul ei depind de efortul colectiv de a dezvolta cultura juridică, astfel permițând înţelegerea şi adaptarea noului la valorile noastre tradiţionale, punând în centrul construcţiei profesionalismul şi demnitatea profesiei de avocat.

Mușat & Asociații SCA este echipa de încredere care poate livra succesul afacerii dumneavoastră deoarece oferim cele mai bune soluții personalizate de consultanță și asistență în dezvoltarea afacerilor.

Motto-ul nostru este ”De la idee la succes!”, deoarece suntem pregătiți să întâmpinăm orice provocare sau obiectiv al firmei dumneavostră, oferind o gamă largă de servicii din mai multe domenii, care vizează dezvoltarea unor afaceri de succes.

Fie că doriți să vă dezvoltați afacerea și aveți nevoie de consultanță și ajutor pentru accesarea fondurilor europene potrivite, sau chiar să vă înființați o firmă de la zero, echipa noastră de consultanți în fonduri europene este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții personalizate pentru implementarea unor proiecte câștigătoare.