Alianță V&TM – Suciu Popa: Servicii integrate de consultanță juridică și de afaceri

Comunicat de presă

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul dintre Vulpoi & Toader Management și Suciu Popa care da nastere unui veritabil “one-stop-shop” de servicii juridice, consultanta contabila, fiscală și de afaceri, prin intermediul echipelor integrate.

· Vulpoi & Toader Management (V&TM) este cea mai mare companie românească ce oferă servicii de consultanță contabilă și de afaceri integrate (conform clasamentelor CECCAR).

· Suciu Popa este un lider independent in piata de servicii avocatiale, renumita pentru expertiza și capacitățile multidisciplinare ale avocatilor sai si pentru track-record-ul impresionant de proiecte de anvergura de consultanta, litigii si arbitraj.

Această alianță își propune să folosească punctele forte și resursele ambelor organizații pentru a crea un punct unic de referință puternic și complet pentru clienții sai. Pilonii parteneriatului nostru sunt:

 1. Unificarea expertizei comune: Suciu Popa și V&TM și-au unit forțele pentru a furniza servicii de consultanță juridică, contabilă, fiscală și pentru a oferi clienților existenți și potențiali soluții de afaceri complexe și integrate.
 2. Soluții integrate: Echipele noastre combinate de profesioniști sunt unic poziționate pentru a oferi expertiză pe toate palierele de business, asigurând rezultate eficiente și de inalta calitate profesionala. Cel mai important activ al nostru este echipa, formata din profesionisti de top care sunt constant interesati si motivati să gaseasca soluții inovative la problemele clienților.
 3. Experiență îmbunătățită a clienților: Cel mai important rezultat pentru noi este satisfacția clienților. Combinând resursele și expertiza noastră, ne angajăm să furnizam servicii nu doar personalizate pentru fiecare client si proiect in parte, dar si servicii care sa acopere intreaga plaja de aspecte in proiecte, sub o singura umbrela.
 4. Operațiuni simplificate: Parteneriatul va ajuta la simplificarea proceselor, reducerea duplicarii și optimizarea rezultatelor economisind timp și resurse pentru clienții noștri.
 5. Asistenta strategică: Împreună vom asigura o perspectivă de afaceri integrată oferind rezultate mai bune, ceea ce va ajuta clienții noștri în procesul de luare a deciziilor.
 6. Sinergii interdisciplinare: Echipele noastre combinate promovează o colaborare strânsă între profesioniștii din domeniul juridic, contabil și al consultanței de afaceri. Acest lucru ne permite să abordăm provocările complexe din mai multe unghiuri și să oferim soluții robuste și bine adaptate tuturor situatiilor cu care clientii nostri se confrunta.
 7. Perspective de lider pe piață: Această alianță le va oferi clienților noștri acces la perspective complexe de business și acoperire multi-disciplinara, permițându-le să rămână în avangarda mediului de afaceri în rapidă evoluție.
 8. Încredere și integritate: Prin acest parteneriat, clienții noștri pot fi siguri ca protejarea intereselor lor este si ramane prioritara. Atât Suciu Popa cât și V&TM împărtășesc angajamentul fata de clienti pentru cele mai înalte standarde de profesionalism, etica, integritate și confidențialitate.
 9. Flexibilitate și adaptabilitate: Într-un mediu de afaceri dinamic, adaptabilitatea este un element cheie. Echipa noastră integrată este capabila să se adapteze rapid multiplelor modificari de legislatie, condițiilor de piață si nevoilor clienților in continua schimbare, asigurând-se că partenerii noștri primesc suport prompt și de substanta.
 10. Rezultate de calitate: În esenta, parteneriatul nostru se concentrează pe livrarea de rezultate de calitate. Angajamentul asumat fata de clienții noștri este de a continua sa le fim alaturi, asistandu-i in a-și atinge obiectivele, a naviga provocările pe care le intampina și a valorifica oportunitățile de business pe care isi doresc sa le acceseze. Împreună, suntem mai puternici și mai bine echipați pentru a asista cu success clienții noștri în toate industriile.

PUNCTE CHEIE

Parteneriatul va valorifica abilitățile colective și resursele ambelor organizații. Abilitatile excepționale ale echipei Suciu Popa și perspectiva profundă a industriei și expertiza în consultanță a V&TM vor crea o sinergie puternică care va beneficia clienților noștri. Împreună, suntem ideal poziționați pentru a oferi soluții integrate, asigurând coordonarea fluida și execuția eficientă a proiectelor complexe. Principiul cheie care sta la baza parteneriatului nostru este cresterea:

 1. Expertiza extinsa: Combinând expertiza și cunoștințele noastre, putem oferi clienților o gamă mai diversă de servicii integrate și soluții cuprinzătoare.
 2. Echipa extinsa: Parteneriatul va rezulta într-o echipă combinată de peste 250 de profesioniști, care vor oferi soluții de afaceri complexe de la un capăt la altul.
 3. Resurse extinse: Resursele combinate ale V&TM și Suciu Popa conduc la o creștere semnificativă a numărului si specializarilor profesioniștilor calificați disponibili pentru a servi clienții noștri. Acest ‘pool’ extins de talente ne permite să oferim soluții eficiente și la timp, răspunzând nevoilor diverse ale bazei noastre de clienți în continua expansiune.

Acest parteneriat strategic va genera oportunități semnificative de creștere pentru ambele organizații și va oferi valoare adaugata clienților noștri. Va fi totodata un instrument care ne va permite să accesam noi segmente de piață, să consolidăm parteneriatele existente și să cultivăm relații pe termen lung cu clienți care isi doresc o suită completă de servicii de contabilitate, consultanță fiscala și juridice.

Despre VTM

Înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști.

VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.