Alexandru Reff, primul român care va conduce Deloitte România

Alexandru Reff, avocat și partener la Reff și Asociații, va deveni, de la 1 iunie 2017, directorul general în cadrul Deloitte România și primul român care va ocupa o astfel de funcție în cadrul companiei, anunță Ziarul Financiar.

Alexandru Reff ocupă în prezent funcția de director al diviziei de fuziuni și achiziții și de proprietate imobiliară, urmând ca de la 1 iunie să preia conducerea întregii companii.

„Am început să lucrez la Deloitte acum 20 de ani, când eram 8-9 oameni. Preiau firma după o creştere fantastică. Voi căuta să am un rol de integrator. Multumesc lui Ahmed Hassan pentru încredere”, a declarat Alexandru Reff.

În replică, Ahmed Hassam, actualul country managing partner, a declarat că lasă firma pe mâini foarte bune, după o crește de peste 10% pe an.

„Am avut in ultimii 5 ani o creştere buna, de peste 10 la suta pe an. Predau firma pe maini foarte bune. Alexandru este primul român care va conduce Deloitte România”, spus Ahmed Hassan.

Ahmed Hassa va prelua funcția de risk leader și de membru al comitetului executiv al Deloitte în Europa Centrală și de Est, iar funcția ocupată de Alexandru Reff, cea de director al departamentului de fuziuni și achiziții și proprietate imobiliară, va fi preluată de Andrei Burz-Pinzaru.

Deloitte Romania sărbătorește 25 de ani de la înființare și are 700 de angajați. Compania a avut anul trecut afaceri de 35 milioane euro.