Alexandru Mușătoiu, despre profesionalism si leadership în avocatura de pe Bega

Avocatura din Timișoara trimite Liderii la Legile Afacerilor

Ultima ediție din acest an a emisiunii Legile Afacerilor, l-a adus în studioul Profit NEWS pe unul dintre cei ce reprezintă noul val al avocaturii. Venit din orașul care, în decembrie 1989, a serbat Crăciunul mai frumos, mai liber, invitatul își introduce telespectatorilor istoria de aproximativ 18 ani.

Alexandru Mușătoiu, Managing Partner al Casei de Avocatuă cu același nume, confirmă faptul că piața de profil din Timișoara este în proces de a se maturiza: Piața de avocatură din Timișoara este una din ce în ce mai dinamică, sunt multe sectoare care se dezvoltă în ritm alert și se vede deja ca o piață ce se maturizează.

Un factor important în acest proces de maturizare constă în coagularea firmelor de avocatură, un trend a cărui start a fost dat în București – un parcurs firesc, am spune noi.  

Succese notabile în procese celebre

Principalele arii de practică pe care Casa de Avocatură Mușătoiu și Asociații se axează, înglobează domenii precum: imobiliare, dreptul muncii, drept fiscal. În acest an am simțit o creștere substanțială a problemelor în cele trei sectoare menționate mai sus.

Mai jos, regăsiți emisiunea integrală:

YouTube player