Alexandru Lupea se alatura Ernst & Young Romania ca Partener in departamentul de Audit Financiar

Alexandru Lupea se alatura Ernst & Young Romania ca Partener in cadrul departamentului de Audit financiar. Alexandru are o experienta de 17 ani in servicii de audit financiar, due dilligence, investigatii financiar-contabile si consultanta pe probleme financiare pentru firme locale si multinationale din Romania, Rusia si Europa de Sud Est. Este specializat în domeniul energei si utilitatilor publice, dar a lucrat si cu multi clienti din sectorul productiei de bunuri industriale si de larg consum.

Alexandru este absolvent al TRIUM EMBA – un program comun al Universitatii din New York, prin Stern School of Business, al Haute Etudes de Commerce de Paris si al London School of Economics – si este membru al mai multor asociatii profesionale: Asociaţia Contabililor Certificati din Marea Britanie (ACCA), Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR).

„Venirea la Ernst & Young Romania este o noua provocare in cariera mea. Astept cu interes sa pot contribui cu experienta mea la dezvoltarea dinamicei echipe a Ernst & Young, astfel incat sa abordam noi proiecte si sa raspundem cerintelor variate ale clientilor nostri de pe piata din Romania”, spune Alexandru Lupea, Partener Ernst & Young.

„Cresterea portofoliului nostru de clienti si evolutiile din piata locala ne determina sa extindem echipa de parteneri a departamentului de Audit financiar. Alexandru are o experienta profesionala valoroasa si va coordona proiecte complexe, conducand echipe integrate, formate din profesionisti cu diferite specializari”, explica Garry R. Collins, Partner si lider al departamentului in cadrul Ernst & Young România. 

„Serviciile de audit financiar si certificare nu se limiteaza doar la cele de audit extern. In contextul situatiei economice actuale, observam o crestere a nevoii de servicii de certificare, dar si de noi servicii conexe. Ca urmare, la Ernst & Young Romania ne dezvoltam permanent capacitatea de a raspunde acestor noi cerinte. In acest context, Alexandru va contribui, alaturi de ceilalti parteneri ai Ernst & Young, la abordarea multidisciplinara prin care raspundem tuturor cerintelor clientilor nostri”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, Ernst & Young Romania.