Alexandru Ene a fost promovat partener in cadrul firmei de avocatura Noerr

Bucuresti, 1 martie 2017: Casa de avocatura Noerr l-a promovat la inceputul anului pe Alexandru Ene in functia de partener, dupa 14 ani de activitate in cadrul acesteia. Alexandru Ene s-a alaturat echipei Noerr in anul 2003 in calitate de coordonator al departamentului de litigii, iar din 2008 domnul Ene detinea functia de partener asociat.

Cu o experienta de peste 16 ani in avocatura de business, Alexandru Ene este expert in domeniul litigiilor si insolventei, dar si in implementarea si dezvoltarea programelor de compliance. De-a lungul carierei sale, domnul Ene a consiliat clienti internationali din diverse sectoare de activitate cu privire la investitiile si operatiunile lor in Romania. Printre acestia se numara companii din topul Fortune 500, DAX 30 cu privire la litigii comerciale si fiscale, implementarea programelor de compliance si desfasurarea de investigatii interne, precum si reprezentarea in dosare de white collar crime.

 

Despre Noerr

Noerr este o societate de avocatura internationala de prim rang, cu birouri in Germania, Londra, New York, Bruxelles, Alicante si Europa Centrala si de est, precum si in Rusia.

Noerr inseamna excelenta si gandire antreprenoriala. Echipele formate din profesionisti si caractere puternice ofera solutii celor mai complexe si sofisticate provocari juridice. Respectand acelasi set de valori, cei peste 500 de avocati si consultanti din cadrul Noerr urmaresc un singur scop: succesul clientilor lor. Fiind o societate de avocatura europeana de prim rang, Noerr este bine reprezentata si la nivel international, cu birouri proprii in 11 tari si o retea de societati de avocatura “best friends” in intreaga lume.