Albota Law Firm a asistat Atenor la vânzarea proiectului Dacia One

Albotă Law Firm a asistat Atenor, dezvoltator imobiliar belgian listat la bursa Euronext din Bruxelles, cu privire la vânzarea Proiectului Dacia One către Paval Holding, proprietarul rețelei de magazine de bricolaj „Dedeman” în România.

Proiectul Dacia One este un complex de birouri 100% pre-închiriat ce include o clădire de patrimoniu renovată (1.500 mp) și o clădire de birouri Clasa A (13.500 mp), ambele situate la intersecția a două artere majore de circulație din București, Bulevardul Dacia și Calea Victoriei.

Oana Albotă, avocat fondator al Albotă Law Firm, a declarat: Am fost din nou în acest an alături de Atenor prin asistența acordată pentru finalizarea unei alte tranzacții de referință pe piața din Romania. Firma noastră a furnizat clientului suport integral pentru structurarea, negocierea, semnarea tuturor documentelor tranzacției și finalizarea vânzării Proiectului Dacia One. Dorim de asemenea să transmitem mulțumirile noastre echipei de profesioniști remarcabili din cadrul Atenor, dedicarea si experiența acestora adăugând-se eforturilor noastre de a finaliza cu succes această tranzacție.”

Contractul de vânzare a fost semnat în data de 02 Iulie 2021, sub rezerva unor condiții suspensive standard iar tranzacția a fost finalizată în data de 23 Decembrie 2021. Echipa de proiect a fost coordonată de Oana Albotă și a inclus avocații Bogdan Roscaniuc și Andreea Ciobanu.

Înființată în mai 2014, Albotă Law Firm este specializată în consultanță juridica în domeniul imobiliar și construcții. Albotă Law Firm oferă clienților săi, asistență pe tot parcursul dezvoltării oricărui tip de proiect imobiliar (birouri, rezidențial, retail, logistic), începând de la achiziția terenului, autorizare, finanțare si construirea proiectului și până la vânzarea/închirierea spatiilor către clienții finali.

Într-un an complicat pentru piața avocaturii, Albotă Law Firm a reușit să continue creșterea organică a echipei. Formată în prezent din 7 avocați seniori, echipa Albotă Law Firm este una din cele mai experimentate și senioare echipe de consultanți legali de real estate și construcții din piață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here