Albota Law Firm a asistat Atenor la acordul de vânzare a Hermes Business Campus

 

Albotă Law Firm a asistat Atenor, dezvoltator imobiliar belgian listat la bursa Euronext din Bruxelles, la semnarea acordului pentru vânzarea Hermes Business Campus, un centru de birouri în suprafață  de 75.000 mp situat în inima centrului de afaceri Dimitrie Pompeiu din București.

Oana Albotă, avocat fondator al Albotă Law Firm, a declarat:

 

”Suntem mândri să fim alături de Atenor și să îi asistăm în structurarea, negocierea și semnarea contractului cuprinzând termenii și condițiile pregătitoare vânzării Hermes Business Campus. Vedem în această tranzacție economică un alt indicator solid al calității pe care Atenor o aduce în piața imobiliară din România încă din 2008. Este o mare satisfacție pentru noi să fim martorii succesului acestui proiect remarcabil – Hermes Business Campus, și succesului celorlalte proiecte pe care Atenor le dezvoltă în prezent în România, Dacia One, @Expo și UpSite.  Vrem să mulțumim echipei Atenor pentru abordarea profesionistă și constructivă pe parcursul procedurii vânzării.”

 

Acordul pentru vânzare a fost semnat pe 10 mai 2021, vânazarea fiind supusă unor condiții suspensive standard. Echipa de proiect a fost coordonată de Oana Albotă și i-a inclus pe avocații Radu Simion, Ana-Maria Mincu si Bogdan Roșcaniuc.

 

Înființată în mai 2014, Albotă Law Firm este specializată în consultanță juridică în domeniul imobiliar și construcții.

 

Albotă Law Firm oferă clienților săi, asistență pe tot parcursul dezvoltării oricărui tip de proiect imobiliar (birouri, rezidențial, retail, logistic), începând de la achiziția terenului, autorizarea și finanțarea proiectului, construirea proiectului și până la vânzarea/închirierea spatiilor către clienții finali.

 

Într-un an complicat pentru piața avocaturii, Albotă Law Firm a reușit să continue creșterea organică a echipei. Formată în prezent din 7 avocați seniori, echipa Albotă Law Firm este una din cele mai experimentate și senioare echipe de consultanți legali de real estate și construcții din piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here