Adriana Duncea, prima femeie partener in cadrul Grupului Mazars

Adriana Duncea, avocat coordonator – Duncea, Stefanescu & Asociatii si Head of Legal Services, a devenit cel de-al treilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale si prima femeie care accede la aceasta pozitie pe plan local. 

Desemnarea sa in calitate de partener al Mazars a avut loc in cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor desfasurata de curand la Paris.
Duncea devine al patrulea partener in cadrul biroului din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux – Managing Partner, Gabriel Sincu – Head of Tax & Outsourcing si Vasile Andrian – Head of Audit and Financial Advisory Services.

Duncea este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, membra a Baroului de Avocati Bucuresti din anul 1997 si avocat coordonator al societatii de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii. Detine o experienta de mai bine de 15 ani în domeniul serviciilor de consultanta, reprezentare si asistenta juridica, fiind specializata in litigii comerciale si fiscale, precum si in drept imobiliar si societar.

„Sunt onorata sa ma alatur echipei de parteneri ai Mazars. Firma de avocatura ale carei baze au fost puse cu ajutorul colegului meu, Cosmin Stefanescu, este afiliata unei retele de societati de avocatura si departamente juridice care colaboreaza cu Mazars in toata lumea. In Romania avem o colaborare excelenta, in special cu departamentele de  consultanta fiscala si contabila ale Mazars, avand o abordare multidisciplinara fata de clientii nostri in diverse probleme privind fuziuni si achizitii, aspecte de drept societar, financiar si bancar, dreptul muncii, concurenta, litigii comerciale si fiscale. Echipa noastra de avocati a crescut in mod constant, atat in ceea ce priveste experienta dobandita in cadrul proiectelor derulate pentru clientii nostri, cat si ca numar de colaboratori. Impreuna cu colegii mei avocati am pus bazele unei practici de colaborare cu clientii nostri care se defineste prin servicii de calitate, incredere reciproca, loialitate, respect si transparenta. Pentru anul 2013 ne-am propus sa acceleram ritmul de crestere, atat prin diversificarea solicitarilor venite din partea clientilor existenti, cat si prin atragerea de noi clienti in domeniile de consultanta in care suntem specializati”, a declarat Duncea.