Adrian Gociu, Managing Partner Gociu & Asociații, invitatul emisiunii „Legile Afacerilor” în această seară, la ora 21:00, LIVE pe Profit NEWS

Această seară va aduce în fața telespectatorilor un avocat al noului val, al cărui renume a fost creat pentru prima dată în orașul de pe malul Begăi. Avocatura din Timișoara urmează un curs crescendo, iar acest oraș își trimite liderii la București, în studioul Profit NEWS TV.

Piața avocaturii din Timișoara cu siguranță va avea un trend ascendent, în acord cu însăși piața țintă. De asemenea în Timișoara se conturează case de avocatură, tot mai mari, cu servicii de înaltă calitate, care ating întreaga paletă a ramurilor de drept. Specializarea avocaților contribuie la creșterea calității prestațiilor și creșterea standardelor, iar acest lucru se resimte pe întreaga piață a avocaturii din Timișoara.

Despre trenduri ale avocaturii actuale, dar și despre teme axate pe implicarea avocatului în materia proprietății intelectuale, aflați în această seară, de la invitatul care, pentru a doua oară, pășește pragul emisiunii Legile Afacerilor.

Emisiunea poate fi vizionată pe TV și online, pe portalul www.profit.ro/live