Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner Bulboacă & Asociații, invitatul emisiunii „Legile Afacerilor” în această seară, la ora 21:30, LIVE pe Profit NEWS

Parte deja a familiei Legal Marketing, Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner Bulboacă & Asociații, revine pentru a treia oară în studioul Profit NEWS TV. Așadar, invităm telespectatorii să urmărească, începând cu ora 21:30, o nouă ediție a emisiunii care aduce în vizualul publicului persoane importante ale mediului de business din România.

Cel ce a pus bazele unui brand pur românesc, ce stă la masa negocierii cu clienți sau bănci internaționale, va discuta despre trendul crescendo pe care îl urmează și în anul care pune la încercare decizii importante pe fond politic, economic, social.

Emisiunea va fi transmisă live pe PROFIT NEWS TV și pe site-ul: www.profit.ro/live

Înfiinţată ca urmare a unui spin-off al biroului din Bucureşti al unei firme Magic Circle, Bulboacă şi Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piaţa avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiţii şi cu experienţă preponderentă în finanţări & restructurări, fuziuni & achiziţii, insolvenţe & litigii, real estate şi dreptul muncii. Bulboacă şi Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile şi solicitante tranzacţii sau speţe, adeseori foarte greu de realizat sau soluţionat, unde stăruinţa, pasiunea şi determinarea avocaţilor, alături de know-how-ul juridic şi de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanţă instituţiilor financiare, fondurilor, family office, companiilor, structurilor lor de conducere sau acţionarilor cu privire la situaţii esenţialmente critice. Când clienţii Bulboacă & Asociaţii întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experienţa avocaţilor firmei arată că şi atunci există şanse reale pentru a se face o tranzacţie sau pentru a se soluţiona o speţă.