Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner Bulboacă & Asociații, invitatul emisiunii „Legile Afacerilor” în această seară, la ora 21:00, LIVE pe Profit NEWS

Casa de avocatură de business Bulboacă & Asociaţii va fi reprezentată în această seară de către Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner. Deciziile economice, alternative de finanțare, privatizare și restructurări sunt doar câteva dintre subiecte abordate în emisiune. Cel ce a pus bazele unui brand pur românesc ce stă la masa negocierii cu clienți sau bănci internaționale, va fi gazda lui Andrei Cristea, la „Legile Afacerilor”.

Înfiinţată ca urmare a unui spin-off al biroului din Bucureşti al unei firme Magic Circle, Bulboacă şi Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piaţa avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiţii şi cu experienţă preponderentă în finanţări & restructurări, fuziuni & achiziţii, insolvenţe & litigii, real estate şi dreptul muncii. Bulboacă şi Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile şi solicitante tranzacţii sau speţe, adeseori foarte greu de realizat sau soluţionat, unde stăruinţa, pasiunea şi determinarea avocaţilor, alături de know-how-ul juridic şi de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanţă instituţiilor financiare, fondurilor, family office, companiilor, structurilor lor de conducere sau acţionarilor cu privire la situaţii esenţialmente critice. Când clienţii Bulboacă & Asociaţii întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experienţa avocaţilor firmei arată că şi atunci există şanse reale pentru a se face o tranzacţie sau pentru a se soluţiona o speţă.