Adrian Bulboaca paraseste functia de administrator al Oltchim

In anuntul publicat de Oltchim pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti se mentioneaza ca pleacarea lui Bulboaca a fost cauzata de “motive personale”. Contactat de legalmarketing.ro, avocatul nu a dorit sa dea mai multe amanunte despre demisia sa.

La mijlocul lunii trecute, Adrian Bulboaca a fost revocat si din functia de administrator provizoriu al Oil Terminal, functie pe care a detinut-o numai o luna. In locul sau, administrator provizoriu al Oil Terminal a fost numit Sorin Petrica Tutuianu, presedintele PNL Medgidia si viceprimarul localitatii.

Oltchim este una dintre cele opt companii de stat monitorizate de Fondul Monetar International, statul roman intentionand sa scoata la vanzare pachetul majoritar de actiuni ale companiei.

Calendarul privatizarii Oltchim prevedea ca licitatia pentru pachetul majoritar al statului sa aiba loc pe 31 mai. Ulterior, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la inceputul lunii mai ca societatea va avea management privat pana la finele lunii, iar privatizarea este programata sa aiba loc la finele lunii septembrie.