Adrian Bulboacă anunță consolidarea structurii de management a Bulboacă & Asociații prin promovarea Partenerului Cătălin Petrea în funcția de Deputy Managing Partner, pentru prima dată în istoria firmei

Cu mare bucurie profesională și, în egala măsură, sufletească, anunț debutul funcției de Deputy Managing Partner și ocuparea acesteia de la începutul anului de către colegul nostru Partener, Cătălin Petrea. Este, de fapt, o formalizare a unei poziții pe care Cătălin a exercitat-o cu succes in ultimii ani. Vorbim, aici, despre o contribuție extrem de importantă în reorganizarea strategică a firmei din 2016 încoace (la vremea aceea, Cătălin, încă Senior Associate, era membru al Comitetului de Strategie, devenind partener la 01 ianuarie 2019). Vorbim despre un rol esențial in dezvoltarea business-ului firmei. Și, nu în ultimul rând, vorbim proporțional despre o contribuție fundamentală a reorganizării și întăririi culturii organizaționale, precum și a valorilor promovate de către Asociația Culturală Matricea Românească, al cărui membru fondator este”, afirmă Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner.

Experiența lui Cătălin se remarcă prin proiecte finalizate cu succes, de tipul restructurărilor de capital și insolvențelor, precum și în tranzacții bancare și financiare, cum ar fi structurarea și negocierea de facilități sindicalizate și bilaterale atât pentru debitor cât și pentru creditor, restructurarea datoriilor, achiziția și vânzarea de active în cadrul procedurilor de insolvență, implicarea în redactarea și implementarea unor planuri de reorganizare sofisticate, împreună cu o solidă înțelegere a pieței și a mediului de afaceri românești.

În 2012 m-am alăturat echipei Bulboacă & Asociații, fiind profund impresionat de calitatea avocaților, a clienților și a spețelor în care aceasta era implicată. Nu-mi puteam imagina atunci că voi avea vreodată șansa de a ocupa o astfel de funcție, însă spiritul profund antreprenorial și valorile imprimate de Adrian Bulboacă întregii organizații m-au captivat și m-au făcut să-mi doresc, deopotrivă, să aduc o contribuție proprie, la dezvoltarea și consolidarea poziției societății ca jucător relevant în industrie.

O spun cu toată responsabilitatea: avem clienți și colegi minunați, de la care avem de învățat zilnic, prin stăruința și pasiunea de care dau dovadă, și este o absolută plăcere și un privilegiu să fiu în preajma unor astfel de caractere alese. Le mulțumesc și mă înclin în fața lor!”.

În parcursul său profesional, Cătălin a reprezentat companii din diverse industrii, precum bancară, farmaceutică, chimică, producătoare de cabluri, betting & gaming, petrol și gaze naturale, imobiliare, atât din România, cât și din regiune.

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă și Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.

Material susținut de Bulboacă & Asociații