Adelina Iftime-Blăgean este promovată Partener în cadrul biroului din București al Wolf Theiss

Comunicat de presă

Biroul din București al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunță promovarea Adelinei Iftime-Blăgean în poziţia de Partener. Adelina a început colaborarea cu Wolf Theiss în 2006, iar din 2017 a fost numită în poziţia de Counsel şi coordonatoare a practicii de Dreptul Muncii.

Adelina Iftime-Blăgean este coordonatoarea practicii de Dreptul Muncii din cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti. De-a lungul carierei sale juridice de aproape 22 de ani, Adelina a fost implicată în numeroase proiecte internaționale, precum o gamă completă de restructurări, concedieri colective, transferuri de afaceri, investigații corporative și verificări de conformitate. Experiența anterioară a Adelinei în alte arii de practică variază de la proiecte de fuziuni și achiziții și de piețe de capital până la proiecte de protecția datelor și de conformitate, inclusiv în aspecte de reglementare a industriei de asigurări.

În ceea ce priveşte dreptul muncii şi aspectele legale aferente resurselor umane, Adelina a coordonat numeroase proiecte multi-jurisdicționale și naționale, de la variate tipuri de restructurări, inclusiv concedieri colective, la transferuri automate/colective de salariati, acorduri de muncă de tip special, detaşări şi acorduri de muncă şi consultanţă transfrontaliere, încheierea, negocierea şi încetarea contractelor de management, verificări de conformitate la nivel de companie sau de grup, procese de due diligence derulate de vânzător sau de cumpărător, proceduri de investigaţie a plângerilor şi denunţurilor salariaţilor (whisteblowing), proiecte de implementare și unificare a guvernanței corporative la nivel de grup, transferuri transfrontaliere de date cu caracter personal, implementarea de proiecte de emisiuni de opțiuni sau alte drepturi având la bază acţiuni ale unor societăţi listate (stock option plans) etc.

Adelina este membră a Baroului București din 2005 şi deține o diplomă de master (Instituții de drept privat) emisă de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (2003).

„O felicit călduros pe Adelina pentru această promovare binemeritată. Lucrăm împreună de mulţi ani (17!), îi apreciez talentul şi pasiunea pentru proiectele complexe şi mai ales pentru dreptul muncii. Îi mulțumesc Adelinei pentru fidelitate, pentru dedicarea şi perseverenţa ei, care merită din plin o astfel de recunoaștere a contribuției sale profesionale deosebite la dezvoltarea practicii de Dreptul Muncii în cadrul Wolf Theiss București”, a declarat Ileana Glodeanu, Partener și coorodonator al practicii de Corporate / M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din București.

Sunt încântată și recunoscătoare pentru numirea ca Partener în cadrul Wolf Theiss. Din această poziție voi avea noi oportunități să îmi continui contribuția la dezvoltarea viitoare a firmei. Această promovare nu reprezintă doar o recunoaștere la nivel personal, ci onorează și efortul colectiv al echipei noastre, evidenţiat de creşterea înregistrată de practica de Dreptul Muncii din cadrul biroului Wolf Theiss din București, care asigură în mod constant cea mai bună experiență de colaborare pentru clienți„, a declarat Adelina Iftime-Blăgean, Partener şi coordonator al practicii de Dreptul Muncii în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 400 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.