act Botezatu Estrade Partners promovează doi avocați în poziția de Counsel

Biroul local al act legal își consolidează echipa promovând doi avocați în poziția de Counsel.

Andrei Mureșan, membru al echipelor de Drept societar și comercial, fuziuni și achiziții și dreptul muncii, s-a alăturat echipei încă de la incorporarea acesteia în 2016. De-a lungul timpului, Andrei  a fost implicat în majoritatea mandatelor cheie ale firmei, gestionând impecabil echipe de avocați și acționând ca prim contact pentru anumiți clienți.

Iustina Sima este parte a echipei de Real Estate, cu un focus deosebit asupra achizițiilor și vânzărilor de active, dezvoltării proiectelor imobiliare complexe, precum și redactării și negocierii contractelor de închiriere. Înainte de a se alătura echipei, Iustina a activat în cadrul biroului local al unei firme de avocatură internațională, unde a deprins capacități de lucru în echipe multidisciplinare transfrontaliere, având astfel un know-how excelent în mandate cross-border, un asset în relația cu celelalte birouri act legal din Europa.

“Siguranța Iustinei și a lui Andrei în mandate complexe și gestionarea independentă a unor proiecte le-a adus aprecierea clienților, iar abordarea lor față de lucrul în echipă, preocuparea constantă pentru calitate precum și crearea de „awareness” cu privire la produsele noastre justifică din plin această promovare de care suntem foarte mândri.” a declarat Ștefan Botezatu, Managing Partner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here