A murit Petru Tanase, primul presedinte al Uniunii Notarilor Publici din Romania si “parintele” Legii profesiei de notar

Petru Tanase, primul presedinte al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania si fost presedinte al Camerei Notarilor Publici Brasov, a incetat din viata. Tanase, considerat “parintele” Legii 36/1995, care reglementeaza activitatea notarilor, indeplinea, la data decesului, functia de presedinte de onoare al UNNPR.

Colegii din Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania au primit cu profund regret vestea incetarii din viata a celui care a fost primul presedinte al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, notar public Petru Tanase, al carui nume se leaga de incercarile inceputului profesiei noastre. Plecarea sa dintre noi este resimtita cu profunda durere de colegii din Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, care vor pastra mereu amintirea celui care a avut o contributie esentiala la promovarea Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995. Ne luam ramas bun de la cel care a fost devotat profesiei de notar public si dorim sa exprimam acum la disparitia sa, intreaga noastra compasiune si solidaritate, alaturandu-ne celor care l-au cunoscut si l-au apreciat. In acest dureros moment suntem alaturi de sotia si de fiul sau si transmitem sincere condoleante familiei indoliate”, arata un anunt al UNNPR.

Inmormantarea va avea loc joi, 23 iulie 2015.