A cincea editie a Conferintei Internationale „Perspective ale Dreptului Afacerilor in Mileniul al Treilea”

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative, organizeaza in zilele de 25-26 noiembrie 2016 a cincea editie  a CONFERINTEI INTERNATIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”.

SECTIUNI:

1. Drept public.

2. Drept privat. 

3. Dreptul Uniunii Europene. Drept international. 

Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale mediului international de afaceri. Conferinta isi deschide portile catre persoane provenind din diferite tari, din mediul universitar juridic si din randul practicienilor dreptului, incurajand sustinerea atat a lucrarilor de interes international avand ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comertului international, dreptul public international, cat si a lucrarilor care sa reliefeze particularitatile dreptului national.
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din publicatiile Conferintei.

Organizatorii Conferintei ii invita pe toti juristii interesati sa participe in cadrul uneia din cele trei sectiuni sa completeze formularul de participare pana la data de 10 noiembrie 2016. La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.
Pentru detalii http://www.businesslawconference.ro/.

Primii 10 avocati stagiari care isi manifesta intentia de a participa prin transmiterea solicitarii la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro vor beneficia de particpare gratuita, prin amabilitatea organizatorilor.