A apărut Investing in Property – ediția 3

Prima licență The TIMES din România, singura publicație premium din Real-Estate, 300 pagini, coperți cartonate, cusută manual.
Trofee spectaculoase. Liderii sunt toți aici!

Ediția a treia Investing in Property este tiparită cu cele mai moderne tehnici de printare disponibile la nivel european, combinând tehnologia (coperți cartonate, caserate) cu finețea și eleganța (coasere manuală pe fascicule). Peste 300 pagini, full-color și în plus culori speciale, fac din Investing in Property singura revistă premium din piața românească de Real-Estate.

Platforma dezvoltată pe prima licență acordată de cel mai vechi ziar al Europei, The TIMES – României mai cuprinde portalul www.InvestinginProperty.ro, (creștere de 4,8 ori a traficului în anul 2020) și Gala de Lansare și Premiere.

 

Diana ZUICAN                     Andrei CRISTEA

Project Manager                    Founder

Investing in Property

 

21 de Trofee așteaptă să fie decernate Elitelor Real-Estate 2020, un an ca un roller-coaster, cu schimbări cât într-o generație. Launch & Award Gala din acest an, unde vor fi prezenți Live, real, zâmbind toți cei 77 de Partneri în fața cărora ne înclinăm pentru Curaj și Atitudine, va avea loc la finalul lunii Martie, într-o locație selectă, pe baza invitațiilor Exclusive către Parteneri, pe care le vom transmite când normele epidemiologice vor permite fixarea certă a unei date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here