A aparut Intelligent Life nr. 4 – cel mai complet continut editorial de pana acum

Intelligent Life numarul 4 urmeaza trend-ul excelent de vanzari, devenind, asa cum v-am anuntat in comunicarile noastre anterioare, revista de business cea mai vanduta din 2008 in Romania.

Incurajati de cifrele de vanzari, am decis sa acordam o importanta tot mai mare continutului editorial propriu si am fost sustinuti in acest demers de partenerii de la The Economist – Marea Britanie. Astfel, numarul 4 al Intelligent Life, care se gaseste incepand de astazi, marti, 27 mai 2014, in retelele InMedio, Relay, Burda, Carturesti, lounge-urile din 5 aeroporturi importante din tara si 8 hoteluri de 4 si 5 stele, beneficiaza de cateva puncte forte: EXCLUSIVITATE de la unul dintre managerii de operatiuni Boeing intr-un interviu despre „cum dispare un avion„, povestea mizeriei din favelele braziliene unde fotbalul devine religie si interviu cu cel mai cunoscut recruiter roman de manageri de top. Cover-story-ul Intelligent Life numarul 4 este dedicat unor oameni putin cunoscuti, trei tineri care si-au asumat un destin diferit de familia si mediul din care provin si care au schimbat, la randul lor, vietile comunitatii.

Clientii Revistei Romane de Consultanta, publicatia care detine franciza exclusiva The Economist in Romania, vor primi la birou, incepand de maine, exemplarul gratuit Intelligent Life numarul 4, in semn de respect pentru proiectele comune.