A.A. Iordan, Dumitrica si Asociatii isi extinde echipa

Casa de avocatura A.A. Iordan, Dumitrica si Asociatii a cooptat doi noi avocati. Doina Draguina si Radu Smochina vor consolida si diversifica practica de litigii.

“Prin persoana domnilor avocati Doina Draguina si Radu Smochina am inteles sa ne intarim echipa in sfera litigiilor de drept penal si totodata sa abordam un domeniu foarte nou si de interes si anume al litigiilor nascute din incheierea si executarea acordurilor de finantare europeana.” a afirmat avocatul coordonator Aurelian Antonio Iordan (foto).

Avocata Doina Draguina este fosta Presedinte a Tribunalului Constanta, judecator cu o experienta de 14 ani in cadrul sectiei penale. Ea a participat la numerosase cursuri de specializare in material penala si a devenit avocat definitiv in Baroul Bucuresti din februarie 2011.

Avocatul Radu Smochina are o experienta vasta in ceea ce priveste procedurile de accesare si implementare a programelor de finantare europeana nerambursabila, expertiza in gestionarea licitatiilor de achizitii publice din fonduri nerambursabile europene si in gestionarea litigiilor generate de corectii financiare ale autoritatilor de management.