Coordonatorii Maravela & Asociatii, recomandati de Best Lawyers International (S.U.A.)

Ambii avocati asociati coordonatori ai Maravela & Asociatii, Gelu Maravela (foto articol) si Alina Popescu, au fost inclusi in cea mai recenta editie a Best Lawyers (una dintre cele mai vechi publicatii de profil din Statele Unite ale Americii), care a fost facuta publica pe 24 iunie 2014.

Gelu Maravela a fost desemnat Avocatul Anului la sectiunea Best Lawyers 2014 – 2015 Bucharest Energy Law, fiind in egala masura recomandat printre cei mai buni avocati intr-un numar record de arii de practica, incluzand Arbitraj si Mediere, Insolventa si Reorganizare, Litigii, Energie si Resurse Naturale, Finantarea si Dezvoltarea proiectelor. La randul sau, Alina Popescu (foto dedesubt) a fost inclusa in lista celor mai buni avocati din domeniile Arbitraj si Dreptul societar.

Alina Popescu 2

Anul acesta ne rasplateste eforturile, pe langa multumirea clientilor si ducerea la bun sfarsit a mandatelor ce ne-au fost incredintate, prin premiile obtinute. Recunoasterea primita din partea colegilor, prin intermediul Best Lawyers, este un bonus pe cat de placut, pe atat de motivant si graitor pentru noi. Cu siguranta suntem recunoscatori si va asiguram ca nivelul de astazi este doar temelia performantei de maine; vom pastra acelasi ritm crescator si pentru anii ce vin”, a declarat Gelu Maravela, avocat asociat coordonator al Maravela & Asociatii.

De peste trei decenii, Best Lawyers si-a capatat respectul din partea profesionistilor si a mass-media ca fiind una dintre cele mai serioase surse de referinte pe piata avocaturii la nivel global, includerea unui avocat in tablourile Best Lawyers fiind realizata pe baza votului celor mai buni avocati din aceeasi jurisdictie.

Formata din avocati, consultanti fiscali si practicieni in insolventa cu experienta in unele dintre cele mai mari proiecte si tranzactii desfasurate pe piata romaneasca, echipa Maravela|Asociatii ofera servicii integrate de consultanta si reprezentare in domeniul juridic si fiscal, precum si in materie de insolventa. Maravela|Asociatii activeaza in toate ariile de practica aferente sectoarelor privat si public, avand un portofoliu de marca format din companii multinationale, companii romanesti de renume, investitori strategici, autoritati publice si companii de stat.