Raul Mihu paraseste Voicu & Filipescu. Firma ramane cu 8 parteneri

Voicu & Filipescu anunta plecarea din firma a partenerului Raul Mihu (foto), care a luat decizia de a da un nou curs carierei sale profesionale. In noua structura, firma de avocatura va avea opt parteneri.

Raul Mihu s-a alaturat Voicu & Filipescu in 2005 si a fost unul dintre cei patru parteneri numiti de firma la inceputul anului 2008, pe baza performantelor din anii anteriori. Este specializat in concurenta, reglementare si M&A, domenii de practica in care Voicu & Filipescu are una dintre cele mai puternice echipe de avocati din piata.

Orice despartire de un coleg este dificila, iar aceasta nu face exceptie, insa am respectat intotdeauna optiunile individuale ale oamenilor care decid ca au nevoie de o schimbare. Ii dorim succes lui Raul. Colaborarea cu el a fost o investitie reciproca de timp si incredere, pentru care ii multumim”, a declarat Daniel Voicu, unul dintre cei doi parteneri fondatori ai firmei.

Cei noua ani petrecuti in Voicu & Filipescu reprezinta o perioada importanta a carierei mele de pana acum, pentru care sunt recunoscator. Apreciez fiecare coleg cu care am lucrat in echipa firmei”, a declarat Raul Mihu.

In prezent, partenerii Voicu & Filipescu sunt Daniel Voicu, Mugur Filipescu, Marta E. Popa, Roxana A. Negutu, Dumitru I. Rusu, Alexandru Tabacu, Florin Dutu si Georgiana Badescu.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante firme de avocatura de business din Romania in privinta cifrei de afaceri si a pozitiei pe piata. In prezent, echipa firmei include 50 avocati, consultanti si angajati, experienta avocatilor Voicu & Filipescu primind recunoastere locala si internationala din partea organismelor specializate.