Zamfirescu Racoti Predoiu deschide primul birou teritorial la Cluj

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) isi extinde activitatea prin infiintarea unui sediu secundar la Cluj. Proiectul de extindere a operatiunilor societatii in zona Cluj a fost demarat in urma cu cateva luni, iar in prezent toate demersurile administrative pentru functionarea biroului local au fost finalizate.

Prezenta unui segment semnificativ din portofoliul de clienti ZRP in regiune, cresterea nevoii de servicii juridice de calitate in zona, dezvoltarea semnificativa a mediului de afaceri local in ultima perioada, precum si tendinta companiilor multinationale de a se reloca sau de a deschide sucursale in judetul Cluj si zonele invecinate, sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou in teritoriu.

„Avem clienti in zona de vest a tarii si intentionam sa fim mai aproape de acestia, sa eficientizam serviciile juridice oferite acestora. Prezenta avocatilor ZRP in regiune va diminua timpul de raspuns la solicitarile curente de natura juridica si ne va ajuta sa ne adaptam rapid la cerintele pietei locale. in prezent derulam proiecte de litigii, de consultanta si de insolventa pentru clientii zonali”, a motivat Stan Tirnoveanu (foto), Managing Partner Zamfirescu Racoti Predoiu, decizia de lansare a primului birou local.

Biroul de la Cluj este coordonat de Laura Retegan, doctor in drept si avocat senior in cadrul departamentului Litigii al ZRP din anul 2007. Laura Retegan este specializata in drept civil, drept comercial, drept bancar si insolventa. Proiectul de dezvoltare prevede angajarea unor avocati colaboratori locali, iar in prezent societatea deruleaza un proces de recrutare in vederea extinderii echipei ZRP Cluj. 

„Echipa ZRP Cluj va beneficia atat de experienta si know-how-ul Laurei Retegan, cat si de intregul suport operational, logistic, uman si financiar al grupului ZRP. Activitatea biroului local este perfect integrata activitatii grupului de firme ZRP, din care fac parte societatea de avocati Zamfirescu Racoti Predoiu, firma de consultanta fiscala ZRP Tax SRL si ZRP Insolvency SPRL”, a adaugat Stan Tirnoveanu.