Chambers Global confirmă ierarhiile Romanian Legal Awards

Clasamentele 2024 confirmă È™i validează Trofeele Legal Marketing / Romanian Legal Awards. RecunoaÈ™terile Galei din 6 Iulie 2023 reflectă cu acurateÈ›e remarcabilă clasamentele stabilite de Chambers Global pentru România, pe cele două arii de practică analizate: Banking & Finance È™i Corporate / M&A. Cea de-a treia selecÈ›ie Chambers, intitulată International & Cross-Border Capabilities nu are, cel puÈ›in deocamdată, corespondent în intenÈ›iile noastre. 

Filip & Company, CMS, Clifford Chance Badea, Èšuca Zbârcea, NNDKP, Suciu Popa, Wolf Theiss, BiriÈ™ Goran, MuÈ™at & AsociaÈ›ii, Stratulat Albulescu, Dentons reconfirmă practica la nivel de excelență, în timp ce mulÈ›i dintre avocaÈ›ii evidenÈ›iaÈ›i ca fiind Eminent Practitioner, de către directorul mondial, apar în ediÈ›ia 6 a singurului catalog premium de pe piaÈ›a românească, Legal Innovation. Comunitatea #LiderilorLegal este parte activă a platformei de comunicare pe care am dezvoltat-o È™i căreia în acest an i s-au alăturat cu secÈ›iuni dedicate È™i exclusive două dintre cele mai importante canale media din România: DIGI 24 È™i Hotnews.

Clasamentele Chambers, de la un an la altul un instrument cel puÈ›in aparent mai puÈ›in intuitiv în consultare È™i grad de acoperire a pieÈ›ei relevante de Legal, cu un research adesea pus sub semnul întrebării, ignorând arii de practică extrem de importante în România (White Collar de exemplu), propun firma care apare cel mai des pe Tier 1 ca fiind RTPR (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu), prezentă în multe din marile tranzacÈ›ii ale anului trecut. ÃŽn 2020 gigantul englez Allen Overy a rupt asocierea cu RTPR, cu care în acest moment funcÈ›ionează doar pe baza unui acord de lucru. Magic Circle în România înseamnă acum doar Clifford Chance, prin intermediul alianÈ›ei Clifford Chance Badea precum È™i Kinstellar, fondată în 2008, când Linklaters a dat naÈ™tere unor entitati la Bratislava, BucureÈ™ti, Budapesta È™i Praga.

YouTube player