NNDKP triumfă a 6-a oară la Chambers, Legal Marketimg – Partener la cea mai importantă Gală a Avocaturii europene. Momentul Ucraina. SAVE the DATE: Romanian Legal Awards – 23 Iunie

NNDKP a câștigat a 6-a oară, vineri seara la Madrid, Trofeul Romanian Law Firm of the Year, cea mai râvnită recunoaștere continentală a avocaturii naționale, oferit de Chambers. Europe Awards 2022 derulată la impunătorul hotel Intercontinental din capitala Spaniei după doi ani de absență cauzată de pandemia Covid-19, a reunit 250 de lideri ai avocaturii din Europa. Adriana Gașpar și Sorina Olaru au urcat pe scenă în aplauzele celor mai importanți 250 de avocati europeni, alături de care au împărțit momentul triumfului NNDKP – Romanian Law Firm of the Year 2022.
Legal Marketing pune pentru a doua oară România pe harta elitelor Chambers, după 2015 și două evenimente organizate împreună cu Chambers la București în 2015 și 2016. Sigla Legal Marketing s-a văzut pe toată durata serii pe ecranele LED uriașe amplasate în spatele scenei și in lobby, pe cele 4 plasme dispuse în colțurile sălii, programul de eveniment, întreaga signalistică a Chambers Europe Awards 2022 și pe toate informările online ale celui mai important director mondial de Legal.
Legal Marketing a apărut în mii de poze distribuite de cei 250 de participanți din toată Europa pe rețelele de socializare, în zeci de comunicate ale câștigătorilor, share-uite în mii de postări pe rețele profesionale, însemnând tot atâta notorietate adusă României.
Trofeul Ukraine Law Firm of the Year a fost cel mai emoționant moment al serii. Urmând vibrația sălii, prezentatoarea Chambers a izbucnit în lacrimi, în timp ce întreaga audiență s-a ridicat în picioare și a aplaudat minute în șir.
Legal Marketing, în calitate de Partener Chambers Europe Awards, a cerut, alături de celelalte companii cu același statut (Allen & Overy, Perez Lorca si De Luca Tamajo – liderii avocaturii din Anglia, Spania și Italia), eliminarea Trofeului care ar fi răsplătit cea mai bună firmă de avocatură din Rusia. Decizie pe care ne-o asumăm pe de-a întregul. Nu am considerat firesc ca veniturile obținute din sponsorizarea de către noi și ceilalți parteneri să se transforme în bucuria unei companii rusești. Triumful, celebrarea câștigătorilor nu ar fi fost compatibile cu ideea noastră despre democrație, stat de drept și recunoaștere internațională. Precizăm că nu am cerut interzicerea, nici nu aveam cum, prezenței avocaților din Rusia la gala Chambers. Această decizie a aparținut, firesc, organizatorilor. O considerăm corectă și morală, compatibilă cu ideea de civilizație, excelență și recunoaștere în business, valorile Chambers & Partners.
Ukraine Law Firm of the Year este AEQUO… nu este o informație nerelevantă. Detalii la Romanian Legal Awards. Joi, 23 Iunie, Snagov Club.
22 Aprilie 2022, Madrid, este încă o bornă în Parteneriatul de Excelență început cu Chambers în 2015, continuat și mai ales dezvoltat în viitor.
Romanian Legal Awards din acest an va fi un reper al acestui Parteneriat
SAVE THE DATE (23 IUNIE – SNAGOV CLUB) AND BE THERE!