NNDKP, o firma de marca

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continua sa fie cea mai apreciata firma din Romania în domeniul proprietatii intelectuale. La evenimentul de decernare a premiilor Managing Intellectual Property (MIP) ce a avut loc ieri la Londra, NNDKP a castigat pentru al treilea an consecutiv premiul „Firma de proprietate intelectuala a anului în Romania”, o premiera la nivel national.

Ana-Maria Baciu, partener si coordonator al practicii de profil a firmei, a reprezentat NNDKP la gala, declarand cu aceasta ocazie: „Ne aflam pentru a treia oara pe acest podium în primul rand datorita clientilor nostri ce au continuat sa ne ofere încredere, care se reflecta în performantele de pana acum ale practicii. Multumirile noastre se îndreapta si catre echipa de proprietate intelectuala, care se consolideaza de la un an la altul, recent si prin cooptarea unui nou partener, Cosmina Simion. Aprecierile clientilor si eforturile colegilor nostri din ultimii 13 ani au contribuit la recunoasterea constanta a firmei ca lider atat în mediul de afaceri din Romania, cat si de comunitatea internationala de IP.”

Anterior celei de-a unsprezecea editii a galei, Managing Intellectual Property, una dintre publicatiile internationale cele mai prestigioase în domeniul proprietatii intelectuale, a publicat clasamentele din 2016 ale ghidului sau anual. NNDKP ramane pe primul loc în domeniul litigiilor privind brevetele şi marcile/drepturile de autor si este singura casa de avocatura prezenta în topurile privind procedurile de înregistrare a brevetelor şi marcilor.

Chambers & Partners, editia europeana si alte publicatii de IP, recunoscute la nivel global, precum WTR1000 (ghid dedicat domeniului marcilor) si IAM Patent 1000 (specializat în domeniul brevetelor) au clasat NNDKP pe primele pozitii în urma cercetarilor anuale.

Despre practica de proprietate intelectuala a NNDKP:

Practica de proprietate intelectuala a NNDKP (NNDKP IP) a fost înfiintata în 2003, fiind specializata în administrarea drepturilor de proprietate intelectuala si consultanta în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuala, precum si solutionarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipa formata din 2 parteneri (ambii avand si calificarea de consilieri in proprietate intelectuala) coordonand o echipa de sase avocati (din care unul si consilier în proprietate industriala) si trei consilieri în proprietate industriala în domeniile marci, desene si brevete.

Printre clientii asistati de echipa NNDKP IP se numara companii nationale si multinationale din domenii precum: IT & media, industria auto, FMCG si suplimente nutritive, producatori sau distribuitori de produse farmaceutice, retail, telecomunicatii, jocuri de noroc, industria tutunului.

ecaterina.virgolici@lhm.ro