Scoala privata Aletheea isi relanseaza site-ul intr-o noua forma grafica

Scoala privata Aletheea isi relanseaza site-ul intr-o noua forma grafica. Bazata pe un design modern, o structura inovativa si accesabilitate imbunatatita, interfata actuala faciliteaza accesul parintilor si copiilor la informatiile utile puse la dispozitie in mediul online. Site-ul a fost creat in acord cu ultimele tehnologii, putand fi usor accesat de pe diferite dispozitive (desktop, tableta, smartphone).

Noua interfata a site-ului poate fi accesata AICI.

Prin intermediul vizualurilor atractive, noua platforma online propune o incursiune usor de urmarit in povestea Scolii Aletheea – viziunea si valorile Aletheea, oferta educationala, echipa de profesori, variantele multiple de optionale si cluburi organizate in parteneriat cu peste 20 de colaboratori, facilitatile oferite de campusul scolar, dar si un calendar al principalelor evenimente organizate pentru stimularea procesului de invatare bazat pe educatie prin intelegere. De asemenea, site-ul, realizat de echipa Quart Creative Agency, pune la dispozitia utilizatorilor o galerie foto impresionanta, un instrument foarte util pentru cei care sunt la primul contact cu Aletheea.

Noul concept grafic a fost gandit astfel incat sa ne permita o comunicare mult mai simpla si directa cu parintii dar si cu actualii si viitorii elevi ai Aletheea. In prezent, ne aflam intr-un amplu proces de inscriere a copiilor in anul scolar 2015-2016 si speram ca noul site sa fie o prima interactiune cu echipa Aletheea care sa stimuleze curiozitatea si dorinta de a ne cunoaste si de a ni se alatura in calatoria noastra”, a declarat Mona Musat (foto articol), fondatorul Scolii Aletheea.

Cu un curriculum orientat catre interactivitatea cu copiii si personalizarea procesului de invatare, Aletheea se diferentiaza prin multitudinea optionalelor si cluburilor organizate pe parcursul anului scolar, in completarea programei din invatamantul preuniversitar de stat. In baza colaborarilor incheiate cu peste 20 de parteneri, copiii au acces la minimum 5 ore pe saptamana de limbi straine (engleza, germana si franceza), activitati sportive variate (baschet, fotbal, scrima, aikido, tenis de camp, street-dance), activitati in domeniul artei vizuale si al educatiei tehnologice (origami, design textil, de-a arhitectura, animatie, fotografie, quilling etc.), IT, programe optionale ce tin de mediu, cursuri in domeniul muzical (pian, chitara, vioara), sah, teatru de papusi, actorie, Bricks 4 Kidz, stiinte in engleza, dar si un program special de dezvoltare personala – Mr. Mentorus.

Scoala privata Aletheea este una dintre cele mai noi si inovatoare unitati de invatamant privat din Bucuresti, amplasata in nordul Capitale in sectorul 1, zona Baneasa (str. Drumul Piscul Mosului, nr. 10, sector 1), diferentiindu-se de celelalte scoli private prin campusul scolar si facilitatile oferite. Este amplasata pe un teren cu o suprafata de 6.500 mp, avand spatii verzi si de joaca foarte generoase, terenuri de sport (o sala de baschet acoperita, un teren exterior de fotbal si de tenis, cu finisaje acreditate de FIBA si FIFA) si gradini arondate fiecarei sali de clasa de la parter. In gradini se desfasoara activitati de invatare variate, incepand cu lectura si continuand cu auditii, pictura, observare a naturii etc. Cladirea acopera 4.500 mp (parter si doua etaje) si are 20 de clase de studiu, sala de muzica, de teatru, o sala IT, laboratoare de istorie, fizice, chimie, geografie, biologie si limbi straine, o biblioteca, o sala de sport multifunctionala, un cabinet medical si o cantina. Toate salile sunt dotate cu mobilier VS, producator specializat in arhitectura scolilor, adaptat varstei copiilor, inaltimii si specificului activitatilor desfasurate.