6 companii multinationale vor sa intalnesca tineri pasionati de o cariera in consultanta

Cea de-a 5-a editie Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti. Evenimentul este dedicat tinerilor care isi doresc o cariera in consultanta, in cadrul proiectului fiind implicate companii de top.

Cui se adreseaza acest eveniment? Oricarui student, masterand sau absolvent al unei facultati cu profil economic, dornic sa isi dezvolte o cariera in domeniile Audit, Contabilitate si Taxe. De asemenea, rezultatele academice bune obtinute in timpul anilor de studii, precum si implicarea in activitati extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiente internationale pot reprezenta atuuri ce ajuta in procesul de selectie.

De ce le recomandam tinerilor interesati de o cariera in consultanta sa nu rateze acest eveniment?

  • *  In cadrul conferintei KickStart a successful career in business si a discutiei pe tema: Employability skills and Personal Development, participantii au ocazia sa afle informatii exclusive din domeniul care ii pasioneaza, chiar de la reprezentantii companiilor Deloitte, EY Romania, PwC, Mazars, CIMA si SG EBS. Tinerii vor gasi raspuns la curiozitatile lor cu privire la provocarile pe care le pot intalni lucrand in acest domeniu, cum isi pot creste sansele de angajare si care sunt pasii pe care sa ii pot urma in dezvoltarea unei cariere de succes.
  • * Participantii vor avea ocazia sa se afle pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozitiile entry-level. Informatii cu privire la oportunitatile de cariera disponibile in cadrul companiilor participante si modalitatile prin care pot aplica pot fi aflate direct de la reprezentantii acestora prin discutiile directe, la standurile lor, in cadrul Speed Networking.
  • * Agenda interactiva a evenimentului pune la dispozitie workshopuri dedicate, sustinute de companiile prezente pe teme precum: Auditul financiar – intre rigoare si creativitate, Individial Taxation sau The art of combining expertise. Implicarea participantilor in aceste activitati le ofera ocazia sa isi puna in practica abilitatile si cunostintele in domeniu, sa se remarce ca fiind candidati cu potential.
  • * Cei prezenti au ocazia sa interactioneze cu alti participanti care impartasesc aceleasi aspiratii profesionale, alaturi de care pot dezbate diverse subiecte de interes comun.

 

Ce au spus participantii editilor anterioare despre prezenta lor la Consulting Days?

„Participarea la Consulting Days m-a ajutat sa acumulez mai multe cunostinte in domeniul “Taxe si Audit”, sa actionez cu mai multa incredere pe problemele economice care vizeaza taxele si auditul unei societati comerciale, respectiv sa am o viziune mai profunda pe latura economica a mediului de afaceri”- Participant editia 2015

„Evenimentul m-a ajutat sa imi fac o idee mai clara legata de cerintele companiilor mari de la reprezentantii lor. Am cunoscut persoane importante din respectivele companii, care au fost dispusi sa impartaseasca cu noi experienta lor”- Participant editia 2015

„Personal, cel mai mult mi-au placut speakerii, pentru ca au fost foarte deschisi la intrebarile si parerile noastre si ne-au oferit niste raspunsuri foarte clare si concrete” – Participant editia 2014

Mai multe detalii cu privire la inscriere si agenda evenimentului, pot fi accesate la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro

ecaterina.virgolici@lhm.ro