45 de minute cu Ion Dragne

Avocatul Ion Dragne le ofera sustinatorilor sai, si nu numai, posibilitatea de a-i adresa intrebari cu privire la candidatura pentru functia de Decan al Baroului Bucuresti. El va purta joi, 21 mai 2015, intre 17.00 si 17.45, pe Facebook, o conversatie on-line, structurata sub forma Q&A – intrebari-raspunsuri, cu persoanele interesate sa afle mai multe detalii referitoare la provocarile cu care se confrunta membrii Baroului Bucuresti si solutiile pe care le propune Ion Dragne.

Avocatul Ion Dragne va fi online alaturi de voi pentru a raspunde intrebarilor legate de candidatura sa la functia de Decan al Baroului Bucuresti. Va rugam sa luati in considerare limitarile tehnice ale unei sesiuni online de Q&A si sa ne scuzati pentru eventualele dificultati intampinate in publicarea raspunsului la intrebarile dumneavoastra”, arata un anunt postat pe pagina de Facebook “Ion Dragne pentru functia de Decan al Baroului Bucuresti”.

Evenimentul, intitulat „Q&A cu avocatul Ion Dragne„, este o conversatie online, desfasurata in timp real, pret de 45 de minute, si este organizata pe pagina de Facebook mentionata. Pentru a participa, doritorii au nevoie de un profil de Facebook. De asemenea, intrebarile acestora trebuie sa contina inaintea textului hashtag-ul #IonDragnepentrufunctiadeDecan.

Sustineti avocatura responsabila si aflati detaliile de care aveti nevoie pentru a va exercita dreptul de vot la Adunarea Generala de Alegere a Organelor de Conducere a Baroului Bucuresti, care va avea loc duminica, 24 mai”, mai precizeaza sursa citata.

Runda a doua pentru alegerea conducerii Baroului Bucuresti se va desfasura duminica, 24 mai, incepand cu ora 09.00, la Romexpo, Pavilionul C3, Intrare-Poarta B.