24 de noi parteneri la nivel global pentru Clifford Chance

Clifford Chance a anuntat astazi promovarea a 24 de avocati la pozitia de Partener global, printre acestia numarandu-se si Ioana Talnaru (foto), din biroul de la Bucuresti. Specializata in Corporate M&A, Private Equity si Energie, Ioana Talnaru are experienta de 14 ani si un portofoliu solid in domeniu.

In urma acestei promovari, Ioana se alatura celor trei parteneri care coordoneaza activitatea de la Bucuresti: Daniel Badea – Managing Partner, Nadia Badea si Madalina Rachieru. In procesul de promovare la parteneriatul globar este implicat inca un counsel, cu experienta in practica de Banking&Finance/Project Finance.

„Aceasta promovare reflecta performantele sustinute si contributia Ioanei la rezultatele firmei, de-a lungul anilor. Este un avocat dedicat, cu un portofoliu important de tranzactii M&A locale si regionale incheiate cu succes”, spune Nadia Badea, Partener si coordonator al practicii Corporate M&A. „Un nou partener global in biroul din Bucuresti reflecta rezultatele noastre solide si imprima, totodata, un plus de responsabilitate pentru viitor. Sunt convinsa ca, in noul sau rol, Ioana isi va aduce in continuare contributia si va avea un rol esential pentru strategia noastra locala si regionala”.

Matthew Layton, Managing Partner Clifford Chance, spune: „Aceste promovari reprezinta o recunoastere a talentului, angajamentului si spiritului antreprenorial. Fiecare nou partener si-a adus deja contributia prin calitatea serviciilor oferite si a experientei acumulate, devenind pentru clientii lor consultantii preferati. Ei reprezinta modele pentru echipa noastra si au un rol critic in contextul strategiei noastre per ansamblu. Ii felicit pentru rezultatele impresionante de pana acum si pentru contributia valoroasa pe care au avut-o in firma. Voi continua sa lucrez alaturi de ei pentru dezvoltarea continua a carierei lor in cadrul Clifford Chance”.

Ioana Talnaru adauga: „Recunoasterea primita din partea parteneriatului global Clifford Chance reprezinta pentru mine un motiv de mare mandrie si onoare. In acelasi timp, sunt pregatita de marea provocarea care ma asteapta si sunt hotarata sa confirm increderea pe care mi-au aratat-o partenerii si colegii, continuand totodata sa acord asistenta clientilor nostri”.