Maguay lansează noi produse destinate profesioniștilor în IT

Maguay, cel mai important producător român de servere și stații de lucru, lansează noi produse pe piața IT, bazate pe soluțiile profesionale cu NVIDIA Quadro, destinate cercetării, proiectării asistate pe calculator și creației de conținut digital, se arată într-un comunicat de presă remis Legal marketing.

Stațiile grafice Maguay sunt dotate cu procesoare puternice de ultimă generație și plăci video profesionale, atât în privința proiectării și aplicațiilor de arhitectură cât și a aplicațiilor custom pentru procesare GPGPU.

Compania oferă pentru produsele sale garanție de 24 sau 36 luni și cel mai rapid service din România: cel mult 7 zile pentru rezolvarea oricărei probleme tehncie.

„Unul dintre marile avantaje ale sistemelor Maguay este ritmul în care integrăm cele mai noi tehnologii în produsele noastre. Nu lucrăm cu stocuri foarte mari și nu implementăm cu întârziere noile tehnologii. În timp ce concurența încă oferă soluțiile bazate pe Quadro Kepler, de acum 2 generații, Maguay deja a integrat în soluțiile proprii noile Quadro Pascal și, în premieră, primul Quadro cu memorii HBM2 pe 4096 biți – cea mai puternică placă profesională dedicată simulărilor complexe și realității virtuale.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Mai multe detalii despre produsele Maguay puteți obține de pe site-ul companiei, www.maguay.ro, sau prin e-mail, la sales@maguay.ro.

Despre Maguay

Maguay este cel mai important producător român de PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software. Conform IDC, în ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producător român de servere – fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors.

În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe , capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate.

Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 și este certificată de TUV Thüringen.