2022 debutează cu o promovare în cadrul Pop Briciu Crai: Laura Prodea este numită pe poziția de Senior Associate

Pop Briciu Crai anunță promovarea, începând cu data de 1 ianuarie 2022, a Laurei Prodea pe poziția de Senior Associate.

Laura face parte din echipa Pop Briciu Crai din anul 2016, unde și-a început activitatea în calitate de avocat stagiar. Absolventă a Masterului ‘’Dreptul urbanismului și al amenajării teritoriului’’ din cadrul Universității din București, Facultatea de Drept, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Facultatea de Urbanism, ea a dobândit o experiență considerabilă în litigii complexe de urbanism, contencios administrativ și fiscal, proprietate intelectuală, dar și în litigii civile și comerciale.

Specializată în dreptul urbanismului, Laura este membru de bază al echipei care a dezvoltat această arie de practică în cadrul biroului, fiind implicată în litigii complexe de urbanism și proiecte de consultanță aferent aceluiași domeniu, precum și în legătură cu diverse aspecte necontencioase ale proiectelor imobiliare și de construcții referitoare la proiecte imobiliare cu o valoare cumulată de peste 30 milioane de euro.

Laura asigură reprezentarea clienților în litigii privind anularea actelor administrative emise de autoritățile publice locale/centrale, rezilierea contractelor administrative, inclusiv a contractelor de achiziție publică de lucrări (cu valoare de peste 20 mil. euro), anularea actelor administrative emise de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, în litigii privind gestiunea colectivă a drepturilor conexe de autor, în cauze privind executarea silită și răspunderea civilă contractuală sau delictuală.

Abordarea exhaustivă, inovatoare și meticuloasă a proiectelor gestionate de Laura asigură succesul rezultatelor obținute, fiind un membru deosebit de valoros al echipei Pop Briciu Crai.

Despre PBC Attorneys-at-Law

Atât în sala de consiliu cât și în cea de judecată, avocații PBC Attorneys-at-Law găsesc cele mai bune soluții legale pentru a transforma orice criză într-o oportunitate și orice oportunitate într-un succes. Prin integrarea domeniilor sale de practică și angajarea avocaților cu expertiză și cunoștințe complexe, firma de avocatură PBC Attorneys-at-Law oferă o abordare multidisciplinară clienților care se confruntă cu provocări sau oportunități de natură juridică.

Partenerii fondatori – Paul POP, Traian BRICIU și Adriana CRAI – au 25 de ani de experiență în cazurile mari de soluționare a litigiilor, precum și în real-estate, fuziuni și achiziții, achiziții publice, fiscalitate, drept comercial, proprietate intelectuală și dreptul muncii. Recunoscuți pentru palmaresul lor de succes, dar și pentru pozițiile academice și implicarea în conducerea și dezvoltarea profesiei, aceștia sunt profund implicați în problemele clienților, folosindu-și cunoștințele valoroase pentru succesul fiecărui caz, proces sau proiect în parte.