17 locuri vacante pentru concursul de schimbari de sedii notariale

17 locuri sunt disponibile pentru concursul de schimbari de sedii notariale, ce va fi organizat in data de 30 septembrie 2015 de catre Institutul Notarial Roman, arata un anunt postat recent pe site-ul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania.

Institutul Notarial Roman organizeaza la data de 30 septembrie 2015 concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, pe posturile prevazute in Ordinul ministrului justitiei nr. 3933/C/29.10.2014, privind actualizarea numarului posturilor de notar public destinate schimbarilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2014, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 806/05.11.2014, Partea I. Locurile pentru care se organizeaza concurs sunt evidentiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe judete, circumscriptii judecatoresti si pe localitati”, precizeaza anuntul UNNPR.

Cele mai multe locuri vacante sunt inregistrate la Camera Notarilor Publici Ploiesti – sase -, urmata de Camera Notarilor Publici Bucuresti si de Camera Notarilor Publici Cluj, cu cate trei, Camera Notarilor Publici Constanta, cu doua locuri, si Camerele Notarilor Publici din Alba Iulia, Brasov si Galati, cu cate un loc.

Lista locurilor vacante pentru concursul de schimbari de sedii, prevazute in Ordinul ministrului justitiei nr. 3933/C/29.10.2014 privind actualizarea numarului posturilor de notar public destinate schimbarilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2014, poate fi accesata AICI.

Potrivit anuntului citat, relatii suplimentare in legatura cu acest concurs pot fi obtinute de la Institutul Notarial Roman, Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si de la Camerele Notarilor Publici, precum si de pe site-urile acestor institutii.