15 experti in Drept analizeaza noile coduri, intr-o conferinta organizata de catre INPPA si 6 barouri

Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) si Barourile Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Teleorman organizeaza, in perioada 3-4 octombrie 2014, cu incepere de la ora 10.00, in Aula Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, conferinta ce face parte din programul de pregatire continua “Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei“.

Temele conferintei vor fi sustinute de specialisti reputati in domeniul dreptului civil si penal, dupa cum urmeaza:

3 octombrie 2014

Prof. univ. dr. Mihai Viorel Ciobanu, Presedintele comisiei de elaborare a noului Cod de procedura civila.

Conf. univ. dr. Flavius Baias, Decanul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, membru in comisia de elaborare a NCC si a NCPC.

Prof. univ. dr. Marian Nicolae, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, membru in comisia de elaborare a NCC si a NCPC.

Executor judecatoresc Bogdan Dumitrache, membru in comisia de elaborare a NCC, in comisia de elaborare a Legii de punere in aplicare a NCC si in comisia de elaborare a Legii de punere in aplicare a NCPC.

Lect. univ. dr. Claudiu Constantin Dinu, lector INPPA la disciplina Drept Procesual Civil Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Lect. univ. dr. Mircea Ursuta, membru in Comisia de elaborare a legii de punere in aplicare a Codului de procedura civila.

Judecator Liviu Zidaru, membru in Comisia de elaborare a legii de punere in aplicare a Codului de procedura civila.

Moderator: avocat conf. univ. dr. Traian Briciu, Directorul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

4 octombrie 2014

Judecator dr. Mihail Udroiu, formator INM, membru in Comisia de redactare a noilor coduri: penal si de procedura penala.

Lect. univ. dr. Petrut Ciobanu, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, lector INPPA, Consilier UNBR.

Conf. univ. dr. Constantin Duvac, cercetator asociat al Academiei Romane – Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu”.

Conf. univ. dr. Sergiu Bogdan, Facultatea de Drept a Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca, lector INPPA.

Lect. univ. dr. Aurel Ciobanu, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, lector INPPA.

Moderator: avocat conf. univ. dr. Bogdan Micu, lector INPPA.

Avocatii participanti la conferinta vor cumula 15 ore de pregatire profesionala continua pentru participarea la 2 zile de conferinta si 10 ore de pregatire profesionala continua pentru participarea la 1 zi de conferinta. Mapa conferintei include: Codul de procedura civila, Codul penal si Codul de procedura penala, Legea nr. 51/1995 privind organizarea profesiei de avocat, diploma de participare si pauzele de cafea.

Taxa de participare este de 250 de lei pentru 1 zi si 400 de lei pentru 2 zile. Taxa se achita prin transfer bancar in contul INPPA – RO56RNCB0082044172480001, deschis la B.C.R. Bucuresti, Sucursala Unirea; CIF: 16137943.

Inscrierile la conferinta se pot face prin completarea formularului, care poate fi descarcat AICI, insotit de dovada platii taxei de inregistrare – la sediul I.N.P.P.A. din str. Vulturilor, nr. 23, sector 3, fie personal, fie prin email, la conferinte@inppa.ro, fie prin fax, la nr. 021/3301297. Inregistrarea va fi confirmata dupa transmiterea, prin email (conferinte@inppa.ro), a dovezii de plata a taxei.

Detalii suplimentare pot fi obtinute la secretariatul I.N.P.P.A, prin email – conferinte@inppa.ro, la cele 2 numere de telefon – 021.320.03.08 si 0721.792.564 sau prin fax – 021.330.12.97.